Definition av Perfect cykelställ VÄGG- Låt oss ta en titt!

Author: Dennis Jackson
by Dennis Jackson
Posted: Jan 13, 2017

Du kommer att vilja överväga ett antal frågor innan du väljer en vägg cykelställ för ditt hem eller garage. Naturligtvis är mängden tillgängligt utrymme du har den primära faktorn. Dessutom, om du tänker flytta hus eller liknande förändra saker runt från gång till gång kanske du föredrar en fristående allvar rack som bara lutar sig mot väggen snarare än en permanent struktur som måste fästas direkt på väggen med skruvar.

När man överväger en permanent finns många olika mönster att välja mellan. Om du har gott om väggytor horisontell typ av cykelställ kan bäst passar dina behov, medan den vertikala typen skulle vara ett bättre val om du har begränsad väggyta och du vill lagra flera cyklar bredvid varandra.

Om du rida din cykel ofta du vill hitta din racket så att hjulen är placerad precis ovanför golvet. På så sätt, när man använder en horisontell rack du kommer att kunna lyfta och placera din cykel ram över arm-formade konsoler med liten ansträngning. Alternativt, om du använder en vertikal rack, kommer minimal lyft vara nödvändigt när man drar cykeln upp på sin bakhjulet och placera framhjulet i som vaggar kroken. En annan fördel med att placera cyklar precis utanför golvet är att äldre barn kommer att kunna ta bort och ersätta sina cyklar när de vill utan att det behövs tillsyn av en vuxen. Men om du sällan använder din cykel kanske du föredrar att installera rack högre upp på väggen, även ovanför huvudhöjd och helt ur vägen så att du kan flytta runt lätt och ren under. Naturligtvis kommer detta beror mycket på höjden på taket.

Om du ser din cykel som ett konstverk samt transportmedel och du inte vill att ditt rum ser ut som ett garage som du kanske gillar att välja en estetiskt tilltalande rack som kommer att komplettera din inredning.

När du delar utrymme med andra, som en gemensam garage, kan du ta reda på om racket du föredrar kan installeras med en låsanordning för säkerhetsändamål. Det finns en mängd olika ställningar på marknaden idag är speciellt utformad för säker förvaring av cyklar; vissa är fast inredning som horisontella och vertikala väggfästen, och det finns icke-permanenta typer såsom gravitation står även en unik dörr fäste.

Falco Street Furniture konstruerar god kvalitet rack från hållbara material som galvaniserat stål med ett tunt lager av zink för rostskydd, eller industriell stål med en pulverlackfinish, eller formade av trä eller plast. Man kan hitta många cykelställ står Cykelställ vägg motiv från genomförda portföljer Falco gatumöbler.

Om du vill ha den perfekta cykelgarage stå, prova mönstren från våra kataloger och överraska världen med unik design.

Leave a Comment
Author Thumbnail
Please or Join to add a comment.
Author: Dennis Jackson

Dennis Jackson

Flag of Sweden
Sweden

Member since: Jan 13, 2017
Total live articles: 1

Related Articles