Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Haal meer uit de zon in Amersfoort

Author: Zon Voornop
by Zon Voornop
Posted: Feb 29, 2016
Ondanks dat de koude maanden er weer aankomen zien we (gelukkig) nog wel een hoop zon in Amersfoort. Dat is natuurlijk heerlijk, maar dat kan ook nog erg rendabel zijn. Hoe? Met zonnepanelen!

zonnepanelen amersfoort werken namelijk optimaal wanneer het koud is. Als het zonnepaneel warm wordt levert het zonnepaneel namelijk minder op. Het is daarom erg interessant om juist in de winter te kiezen voor zonnepanelen. En omdat het nu in Amersfoort nog wel vaak goed zonnig is, is het nu een goede tijd om te de investering in zonnepanelen aan te gaan.

Met zonnepanelen kunt u uw gehele energieverbruik vaak opwekken, en wat u over heeft terug leveren aan het net. Bij het terug leveren van energie loopt uw energiemeter letterlijk terug. En dat is natuurlijk prachtig! Als u dan meer stroom nodig heeft dan uw zonnepanelen op een bepaalt moment opbrengen kunt u gewoon weer stroom van het net gebruiken. Met ongeveer 16 zonnepanelen kunnen de meeste mensen hun gehele verbruik terugverdienen, en hebben zij dus gratis energie! En omdat die stroom van zonnepanelen komt is het ook nog zo milieuvriendelijk als het kan 16 zonnepanelen kost, inclusief installatie en 25 jaar garantie, zo’n € 4.700. Dat heeft het gemiddelde huishouden in een kleine 7 jaar terugverdient. Dat is een rendement van 16%! Dat is onmogelijk bij een bank te realiseren.

Maar ook als u op het moment geen geld hebt om te investeren in zonnepanelen zijn er mogelijkheden. Zo heeft de Gemeente Amersfoort soms een subsidieregeling of kan u een groenlening voor zonnepanelen aanvragen. Zo’n groenlening kan enkel voor het duurzaam maken van de woning worden gebruikt en heeft vaak een super aantrekkelijk rentetarief. U betaalt dan maandelijks uw lening af, hetgeen ongeveer hetzelfde bedrag is als uw energierekening was. Na enkele jaren is de lening afbetaalt en heeft u dus gratis energie!

Hoeveel u in Amersfoort precies kunt besparen met zonnepanelen hangt erg af van uw verbruik, de richting en hoekhelling van uw dak en de ruimte van uw dak. Veel leveranciers, zoals bijvoorbeeld Zonvoornop uit Amersfoort, meet uw dak gratis voor u op. U ontvangt dan gratis een offerte op maat, welke u ook verteld hoe lang het voor u gaat duren om uw investering terug te verdienen. Dit is met zonnepanelen namelijk erg accuraat te voorspellen.

De huizen in Amersfoort verschillen namelijk enorm- het is daarom lastig om een standaard te maken. Ik wil u dan ook graag aanraden een gratis offerte aan te vragen, zodat u alle informatie heeft die u nodig heeft om een slimme beslissing over zonnepanelen te kunnen maken.

Weet u nog niet zeker of het investeren in zonnepanelen amersfoort voor u een goed idee is? Denk dan eens hieraan: u heeft een korte terugverdientijd, u heeft 25 jaar garantie (althans, bij Zonvoornop) en een erg lage investering – die zelfs in termijnen, met een erg aantrekkelijk laag rentetarief, kan worden betaalt.Help dus ook uw portemonnee en het milieu, en neem eens een kijkje op www.zonvoornop.nl. Want ook als u niet in omgeving Amersfoort woonachtig bent kunnen zij u een lage prijs, hoge kwaliteit, 25 jaar garantie en een hoog rendement bieden!

About the Author

Zonvoornop is ontstaan vanuit de gedachte dat zonne-energie betaalbaar moet worden voor iedereen.We zijn een jong gezin in Amersfoort-Vathorst en wilden graag onafhankelijk zijn van grote energie maatschappijen.

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Zon Voornop

Zon Voornop

Member since: Sep 03, 2015
Published articles: 9

Related Articles