Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

De minsta kända och intressanta fakta om E-cigaretter

Author: Ecigg Online
by Ecigg Online
Posted: May 11, 2016

På de senaste dagarna så har e-cigaretterna blivit större hos folket och blivit ännu mera accepterande hos tobakkonsumenterna. E-cigaretterna är batteridrivna nikotin inhalatorer som laddas med ett litium jonbatteri, det bästa med dessa cigaretter är att du kan fylla på den när den tar slut eller till och med innan den tar slut. Detta är dock inget intressant, för visst vet vi redan detta? Frågan är, vet du hur den fungerar? Den fungerar ungefär likadant som en rök maskin som ni oftast ser hos rockbanden. Värmeelementen i enheten kokar vätskan tills den till slut producerar ånga och det spelar ingen som helst roll hur hårt du förångar den, för tills batteriet tar slut så kan du ta hårda bloss.

Nedan så kommer du få läsa mer intressant och informations fakta om den populära produkten e-cigaretter, som de flesta redan har använt.

 • Det allra första dilemma för de flesta människor är att dem är lika skadliga som tobak, men e-cigaretter skiljer sig då de inte innehåller tobak och de bloss man inhalerar är en uppvärmning av en vätska.
 • Det är inte många som är medvetna om att den första elektroniska cigaretten uppfanns redan år 1960, men det tog sedan 3 årtionde och 6 år för att få produkten introducerad till marknaden för människorna.
 • E-cigaretterna blev uppfunnen i Kina men de var först introducerade hos den Amerikanska marknaden 2007.
 • Det finns fler än 250 märke av e-cigaretter som ger en massa olika möjliga smaker, medan färgerna du kan välja på är fler än de färger som du kan välja på hos Iphone.
 • Försäljningen för e-cigaretter är en stor insats i tobaks försäljning som är nästan uppe i 3 biljoner dollar, som hela tiden växer.
 • De flesta av e-cigaretts företag säger att de är tobak och rök fri men de innehåller nikotin. Det är en vanlig kombination av blanda ihop nikotin, andra smaker och även andra tillsatser för att kunna ge en bra söt röksmak. Men det är inte allt, det finns flera patroner i den nikotin fria vätskan för att kunderna ska kunna röka utan dess skadliga effekter.
 • Men åt andra sidan så hade det varit intressant att veta att i studier så har det kommit fram till att den bästa e-ciggs ånga inte består av några farliga ämnen om man jämför med de vanligaste cigaretterna.
 • Den flytande nikotin som används i
E-cigaretter
 • r erhållen från bladen från tobaken som kan vara ännu dödligare.
 • E-cigaretterna har deras användning även hos de vuxna men reklamerna riktar sig mer till de yngre personerna indirekt. Då deras förpackning och smaker kommer i Tuggummi, godis, jordgubbe och choklad etc för att locka barnen till att prova och testa e-cigaretter.
 • En engångs elektronisk cigarett patron håller 40 gånger så lång tid som den traditionella cigaretten.

För mer besök på: e cigg

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Ecigg Online

Ecigg Online

Member since: Apr 06, 2016
Published articles: 2

Related Articles