Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

En En Samlad Lösning För Cykelparkering

Author: James Sharpe
by James Sharpe
Posted: Oct 26, 2016

Cyklar introducerades i det 19th århundradet i Europa. Sedan dess har cyklar varit huvudtransportsätt i många regioner. Mer än 1 miljard cyklar har producerats hittills. De är de mest kostnadseffektiva och miljövänliga transportsätt. De används på många sätt bortsett från att kommunicera från en plats till en annan. De används som leksaker, för cykel racing, för leveranssyfte och för fysisk kondition.

Cykelställvägg

  • r ställningar till vilka cyklar kan fästas säkert för parkeringsändamål. Inomhus rack används för parkering medan utomhus som används för kommersiell parkering. Använda cykelställ är ett säkert sätt att förhindra stöld av din cykel. Cykelställ används i de flesta kommersiella fastigheter.

De funktionella cykelställ är sådana som skapas i åtanke placeringen, tillräckligt avstånd från bilen parkering, väderförhållanden och närhet till viktiga destinationer.

Falco Street Furniture är en 60-årig företag med fokus på att producera den bästa kvaliteten cykel parkeringslösningar, både i funktion och design. Falco produkter är robusta och innovativa. Från en enkel cykelställ till två våningar cykelställ, Falco utbud av produkter omfattar allt. Alla Falco produkter är tillverkade av galvaniserat stål vilket innebär att de är bra på att hålla rost i schack. Alla cykelställ kan målas i valfri färg med hjälp av RAL-färger. Detta kan vara bra att upprätta en företagsidentitet.

Falco produkter uppfyller de högsta kraven på kvalitet och design. De är extremt kostnadseffektiv och till konkurrenskraftiga priser. Design, säkerhet och hållbarhet är de viktigaste faktorerna hållas i minnet samtidigt utveckla gatumöbler för offentlig miljö.

Falco producerar sina produkter i sin egen fabrik i Nederländerna som är varför det ger utmärkta möjligheter att anpassa produkterna efter dina personliga önskemål. Alla Falco produkter från parkmöbler till cykelparkering produkter är mycket stark och motståndskraftig mot väder och slitage.

Falco erbjuder ett komplett paket av servicelösningar som passar varje budget, plats och utrymme. De kan lätt anpassas enligt dina krav och nya layouter för rack kan utformas enligt dina specifikationer.

Falco Street Furniture är ledande inom tillverkning av cykelställ, cykelgarage och parkmöbler. Vad skiljer dem från sina konkurrenter är deras innovation, kompetens och kvalitetskontroll i varje produkt som de tillverkar. Alla deras produkter har väsen gratis och enkelt underhåll gör dem en ficka vänlig lösning. Lugna om du väljer Falco, kommer du att få produkter som är top notch och kommer att stå sig genom tiderna.

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
Please or Join to add a comment.
Author: James Sharpe

James Sharpe

Sweden

Member since: Sep 29, 2016
Published articles: 2

Related Articles