Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Lotus notes omzetten naar outlook - lotus notes omzetten naar outlook

Author: Qamar Smith
by Qamar Smith
Posted: May 08, 2018

Twee belangrijke e-mailclients die voorkomen in organisaties zijn IBM / Lotus-notities en MS Ounaarutlook. Onder bepaalde omstandigheden moeten echter veel gebruikers hun e-mailclient para Ounaarutlook van Lotus-notities para- schakelen. Maar toegang tot het NSF-bestand direct in Ounaarutlook is niet mogelijk. Laten we de deur uitgaan voor wat nodig is, en de procedure die men para heeft gevolgd, krijgt toegang tot hun NSF-e-mails in MS Ounaarutlook.

Wat zijn de redenen voor IBM-notities van MS Ounaarutlook-migratie?Migratie van e-mailgegevens van Lotus-notities para Ounaarutlook wordt om verschillende redenen toegeschreven.

Ounaarutlook is kosteneffectief in vergelijking met para-Lotus-notities.Ounaarutlook biedt gebruikers de mogelijkheid om meerdere accounts tegelijkertijd te configureren.Lotus-notities zijn minder gebruiksvriendelijk dan MS Ounaarutlook. Ounaarutlook is geschikt voor zowel de beginnende gebruiker als technisch gezonde gebruikers. Beginnende gebruikers vinden het moeilijk om te werken met Lotus-notities.Job-switch is een andere reden, omdat de nieuwe werkplek Ounaarutlook als e-mailclient kan hebben.Waarom NSF para PST conversie?Hoewel er genoeg redenen zijn voor notities gebruikers para switch para Ounaarutlook, kan NSF bestandsnaam niet direct worden geopend in Ounaarutlook omdat ze gebruik maken van een ander bestand formdeze para opslaan hun postbusgegevens (Lotus notities maakt gebruik van het NSF bestandsformaat terwijl Ounaarutlook gebruik maakt van het PST bestandsformaat).

para toegang tot de volledige e-mailgegevens, eerste NSF-bestandsnaam hebben Omvormerened inpara PST-bestandsnaam. Er zijn voornamelijk twee methoden para Omvormeren NSF-bestand inpara PST-bestand - handmatige methode en derde paraol, d.w.z. deze voor Lotus-notities para Ounaarutlook.Nu downloadenHandleiding Methode par. Omvormeren NSF-bestand inpara PST-bestandHet is een gratis NSF para PST conversiemethode. Het wordt aanbevolen om een??reservekopie te maken van het originele NSF-bestand voordat u de handmatige conversie uitvoert, omdat het bestand tijdens het conversieproces kan worden beschadigd. De handmatige methode para Omvormeren NSF-bestand inpara PST-bestand wordt uitgevoerd in twee fasen.

1. exporteren van NSF-bestandsnamen van Lotus-notities volgens een tussenliggend CSV-bestand2. Importeren van het tussenliggende CSV-bestand inpara MS Ounaarutlook

Stap I: exporteren NSF bestands para CSVpara exporteren NSF-bestand van Lotus notities, voer de onderstaande stappen uit

Start het IBM Lotus notities-programma.Klik op bestand> open> Louts notities naarepassing.in het openendeepassingsvenster, blader naar het gewenste NSF-bestand en klik op openen. Het geselecteerde NSF-bestand wordt geopend.

Klik nu in het menu bestand op exporteren.In het dialoogvenster exporteren wordt het bestand de naam van het bestand, de locatie van het bestand en het type opslaan.Selecteer het Comma Separated Value-formaat voor het bestand.

Een dialoogvenster CSV exporteren wordt geopend. Selecteer de gewenste opties. Klik OK.

De geëxporteerde gegevens die worden opgeslagen in CSV bestand worden opgeslagen op de gedefinieerde locatie.Stap II: Importeren CSV bestand inpara OunaarutlookImporteer het tussenliggende CSV-bestand inpara MS Ounaarutlook door de volgende stappen uit te voeren:

Start het MS Ounaarutlook-programma.Klik in het menu bestand op openen en exporteren en klik vervolgens op Importeren / exporteren.

Er verschijnt een dialoogvenster Importeren en exporteren. Wizard verschijnt. Selecteer Importeren vanuit een ander programma of bestand uit de opties. Klik volgende.

Selecteer Comma Separated Values??als bestandstype en klik op Volgende.

Klik op Bladeren en selecteer het pad naar een CSV-bestand dat eerder is gemaakt met de exporteren-opdracht van Lotus-notities. U kunt de opties overeenkomstig uw behoefte selecteren.

Selecteer de Ounaarutlook-kaart waar u para-save uw geëxporteerde gegevens wilt opslaan en klik op Volgende.

Selecteer het gegeven selectievakje in het dialoogvenster Importeren a bestand en klik op Voltooien. U kunt ook de velden van uw bestemming of cusparamkaart wijzigen door op dezelfde naamopties te klikken.

De gegevens van het "CSV bestand" zijn Importerened onder "MS Ounaarutlook."Uitdagingen in handmatige NSF para PST conversie

De gratis NSF para PST conversiemethode is in sommige situaties nuttig, maar heeft veel beperkingen parao. Sommige ervan zijn:

Ingewikkelde en vervelende methode voor een beginnende gebruikerTijdrovend en mislukt om alle gegevens te comprimerenIndien onjuist behandeld, kan corrupteion in het NSF bestand veroorzakenSelectieve conversie is niet mogelijkOmvormerens slechts één NSF bestand per keer, waardoor het proces lang en monoparanous isEen professionele oplossing gebruiken voor NST para PST conversiedeze voor Lotus notities para Ounaarutlook is een krachtige NST para PST conversie paraol. Deze externe paraol slaat NSF-bestandsnotaties (van IBM / Lotus notities en Domino Server) rechtstreeks op in Ounaarutlook PST of Exchange Server. Het heeft vele voordelen ten opzichte van Gratis NSF para PST paraol. Het heeft de mogelijkheid om NSF bestand op te slaan in meerdere PST-bestanden. De gebruiker kan ook specifieke gegevens migreer met behulp van geavanceerde filters die in de paraol zijn ontworpen.

Bezoek bij; http://www.nl.nsffile.org/pst.html

About the Author

Nu eindelijk Kies het doelpad para opslaan Omvormerened bestand door blader butparan en klik vervolgens op Omvormeren butparan start het exporteren proces. Bezoek bij;

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Qamar Smith

Qamar Smith

Member since: May 07, 2018
Published articles: 4

Related Articles