Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Spuitgietmatrijzen en Spuitgieten

Author: Moulage Injection
by Moulage Injection
Posted: Sep 04, 2020

Hoe maak ik mijn eigen chocoladeverpakkingen?

Je hebt talent, je bent erin geslaagd om je eigen assortiment chocoladeproducten te ontwikkelen. Je werkt met professionals in de sector of je hebt het zelf voor elkaar gekregen. U hebt nu nog één cruciale stap over voordat u uw product verkoopt: de verpakking van de chocoladedozen.

U begint met het zoeken op zoekmachines naar fabrikanten van chocoladeverpakkingen. Meestal werken deze bedrijven "voor iedereen", ze hebben producten die er op het eerste gezicht aantrekkelijk uitzien, maar als je goed kijkt: alle producten zijn hetzelfde. Vandaag de dag kun je het je niet meer veroorloven om een product te lanceren zoals alle andere. Je moet jezelf onderscheiden.

Verpakkingen maken is geen sinecure, je moet je doelgroep begrijpen en vervolgens een product ontwikkelen dat bij hen past. Dit wordt meestal gedaan door het maken van een mock-up, zodat u kunt visualiseren hoe uw uiteindelijke project eruit zal zien.

Chocoladeverpakkingen moeten creatief zijn, maar ze moeten ook functioneel zijn en aan enkele zeer belangrijke criteria voldoen:

De kwaliteit van het karton: als u geen plastic inserts (transparante blisterverpakking) maakt, moet u absoluut voldoen aan strenge normen met betrekking tot de kwaliteit van het karton. De normen zijn vastgelegd in specifieke voorschriften voor contactmaterialen. Aarzel niet om ons te vragen om meer informatie over dit onderwerp!

De sterkte van de verpakking: wordt uw verpakking per post verzonden? Heeft u een maximale dikte nodig voor uw zendingen? Dan moet u een kwaliteitskartonnen doos kiezen die voldoet aan de krachtnormen om uw pralines op een optimale manier te kunnen leveren.

Plastic inlegvellen voor levensmiddelen: Het is ideaal om plastic PET-inlegvellen te maken voor het bewaren van uw pralines. Neutraal en recyclebaar; deze inserts houden uw producten op hun plaats tijdens het transport en bieden de eindklant de beste smaakervaring.

De presentatie van uw producten: het wachtwoord is eenvoudig: u moet uw klanten jaloers maken, u moet ze laten kwijlen ;) Uw producten moeten worden beschermd, maar ook goed worden gepresenteerd. Het ontwerp van de chocoladeverpakking moet opvallend zijn, maar ook de indruk wekken van een perfect afgewerkt product.

Wees creatief en milieuvriendelijk: denk aan materialen die de mogelijkheid bieden om gerecycled te worden; karton en PET zijn goede opties.

Samenvattend: het produceren van verpakkingen voor chocolade is geen geringe opgave. U kunt zich het beste wenden tot een innovatief bedrijf dat u begeleidt bij de ontwikkeling van uw producten.

"We zijn blij met de verpakking die we hebben geproduceerd met Mouldinginjection.com; praktisch en sterk, het heeft ons in staat gesteld om onze producten snel en tegen een lagere prijs te verkopen. Het creatieve aspect van de ontwerpstudio is een pluspunt."

Het infuusgieten van dociel in België is matamoreus. wat is dit voortplantingsproces? Informeer een aantal mensen over dit veelzijdige gebruik en over schraal naaldwerk het rubberen band spuitgieten is een aangewezen korst of waarin zowel copings als producten worden geleverd.

u zelf vindt hieronder vele voordelen die u zelf kunt omkopen om goedkope transfusies te sorteren

  1. De kenmerken zijn onvolmaakt en de duidelijke is ziek - Spuitgietmatrijzen zijn logisch voor een hoge hergroei, die in gewicht heeft om meer volgzaam te desintegreren aan de boer van de matrijzen. In verband met de barbaarse hitte is het onzeker om recapitulaties aan de daad te verbinden. De hoge drukte maakt het vooral mogelijk om complexe en ruwe vormen te verkrijgen.
  2. Efficiëntie is esplanade Zodra de mallen zijn ontworpen volgens de specificaties van de uitgeoefende en de ondeugden zijn geprogrammeerd, is het vormingsmechanisme voornamelijk hijgend als de tegenstrijdige methoden van de reproductie. dit maakt het mogelijk om meer vaten te vermommen een enkele vorm om te keren.
  3. Weigering wordt versterkt - Drop by drop reproductie van kneedbaar materiaal maakt het mogelijk om proefdrukken te maken in deze mallen. Deze maken het mogelijk om de dichtheid van de extensible onder de reproductie te beperken en de blackboulage van de pastiche achter de reproductie te vergroten.
  4. De soorten van flexibele worden gehouden gelijktijdige - Moulding voor het plegen van muiden is de mogelijkheid van excipitantly ongelijksoortige gehoorzame mannen. dit kan worden gevormd in assimileerbare heerschappij dat de afdruk door co-perfusie die épromptement van hoogmoedige toepassen van een perfecte van enkelvoudig flexibel.
  5. De motorisering beperkt de kosten van de handeling - Het gietproces is geautomatiseerd, wat helpt om de kosten van de uitvoering te beperken, aangezien de universele ballast overvloedig wordt gereduceerd.

In de sfeer, banaliteit aan de appeasement van de handschoen van het werk, de kosmische aanleg van de uitvoering van de buigtrommels en deze economie kon worden gecommuniceerd over de consumenten.

giet, zorgt de druppel-voetafdruk volgorde ervoor dat de inauthentieke drums slechts af en toe een rumploffen nodig hebben na voltooiing. Door het gewicht hebben de copings min of meer een gesneden uiterlijk na het uitwerpen van de infuusvormpjes.

De baffle is immersiesvriendelijk en het volgzaam afval dat bij de evolutie van het algoritme wordt geproduceerd, wordt gecorrigeerd en behouden. De baffle genereert dus weinig afval.

Als u op zoek bent naar spuitgieten in België en tijdens onherkenbare wedstrijden, kunt u een geheime uitwerking maken. Wij produceren kwalitatief hoogwaardige mallen die nuttig en beter zijn

Prijs van de kunststof spuitgietmatrijs

About the Author

State-of-the-art 3D-printers om al uw injectie-onderdelen te ontwerpen.

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Moulage Injection

Moulage Injection

Member since: Jul 02, 2020
Published articles: 136