Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Tänk stort och åk inte hem förrän du har gjort allt - Ett alternativ till en kryssning

Author: Nyati Safari
by Nyati Safari
Posted: Dec 05, 2014

Låt mig anta, det är semestertid och en som du håller av föreslår att ni ska på en kryssning? Du tänker att det sista du vill göra är att hoppa på en båt och spendera din semester med att sitta och titta ut över relingen på vattnet och vänta på att komma till nästa hamn för att anlända till de omtalade utflykterna?

I så fall har jag en bättre idé!

För nästan den samma tid och den samma summa pengar som en mellanklasskryssning, kan du komma till Sydafrika på semester. Och istället för att sitta på en båt och titta på hur världen åker förbi, kan du istället vara i hjärtat av ett av naturens vackraste och vildaste områden.

Sydafrika är hem för Kruger National Park

ett 2 miljonerhektar stort viltreservat. Många företag, så som Nyati safari, samarbetar med nationalparken och privata vildreservat runt om i området för att kunna erbjuda sina resenärer en unik en – gång – i – livet upplevelse.

De mest spännande valmöjligheterna som är tillgänglig för resenärer är Nyatis safariupplevelser. Dessa sträcker sig från självguidade safarin till helt guidade 4- eller 7- dagars lyxupplevelser med flertalet exkursioner ute i den afrikanska bushen. Paketen erbjuder resenärer ett helt uppslukande Sydafrikanskt semesteralternativ där alla bekvämligheter är inkluderande. Höjdpunkten av alla de paket som finns, är möjligheten att färdas genom bushen i skymningen i en öppen safaribil på jakt efter det sydafrikanska "Big Five"- lejon, leoparder, elefanter, noshörningar och bufflar.

Men låt os vara ärliga, att åka ut i vildmarken på jakt efter den svårfångade glimt av storvilt, är inte det som alla människor söker. Det är därför som företaget Nyati Safari också har tillgång till en privat golfbana och professionella golftränare, för att hjälpa dig med ditt "short - game" eller din "drive". Bara en timmes körning från resorten finns också Hans Marensky Hotel & Spa – allt för att det inte ska stå något i vägen för golfare att spela på en mästerskapsgolfbana och det afrikanska djurlivet. Så - spendera din semester i Sydafrika med stil och bekvämlighet, och se fram emot att chippa runt på greenen.

Kanske vill du istället ha lite spänning och tycker de om jakt? Nyati samarbetar med en lokal verksamhet som erbjuder dig möjligheten att jaga de vilddjur som du vill och de tillåter dessutom jägare att få med sig de troféer hem som de önskar.

Om du är mera av en "luta sig tillbaka och ta in utsikten" – sort, erbjuder Nyati flertaliga tillägg till sina Sydafrikanska semesterpaket så som luxuösa tågbeboenden på några av världens mest eleganta tåg, "Rovos Rail". Här kan du slappna av i bekvämlighet medan tåget tar dig igenom det varierade Afrikanska landskapet, från Kapstaden till Pretoria eller från Pretoria till Victoriafallet genom några av världens vackraste landskap, inklusive de olika sevärdheterna som finns i Kruger National Park Moch Victoriafallet i Zimbabwe.

Du kommer att få tillräckligt med tid för dig själv att njuta av livet, så nöj dig inte med en tråkig semesterdestination i år. Överväg istället en sydafrikansk semester med Nyati - Du kommer inte att bli besviken.

About the Author

Åk på Lyx Safari i Afrika med Nyati Safari Resor. Bo t.ex. på Nyati Safari Lodge i Sydafrika och kombinera din vistelse med flera spännande destinationer i det sydliga Afrika.

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Nyati Safari

Nyati Safari

Member since: Jun 24, 2014
Published articles: 19