Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Hainele second hand: solutia propriului stil

Author: Fredrick Durrenmatt
by Fredrick Durrenmatt
Posted: Jun 25, 2015

Intr-un fel sau altul, idea hainelor second hand nu mai reprezinta o noutate. Totul a inceput ca urmare a cauzelor financiare, evident. Hainele au fost facute sa reziste in timp iar atunci cand se uzau, repararea lor era soluatia cea mai optima si care nu implica costuri majore. In trecut, oamenii nu renuntau chiar atat de usor la obiectele vestimentare. Sa nu mai vorbim de cei saraci, care le primeau pe cele uzate fie de la stapanii lor fie de la preoti.

In zilele noastre hainele, incaltamintea si accesoriile uzate au intrat intr-un circuit din care foarte multi fac bani. Tot mai multi oameni viziteaza astfel de magazine in cautare de lucruri de calitate si unice. Luand in considerare faptul ca tot mai multe persone se imbraca la fel in zilele noastre, puteti spune ca un magazin haine second hand ar fi solutia optima pentru a-ti crea propriul stil, unic si distinctiv. Pentru cei care au inventat aceasta idee, puteti spune ca este totodata una excelenta de afaceri. Nu doar o data ti s-a intamplat sa dai peste o persoana al carei stil vestimentar sa iti placa la nebunie, pentru ca mai apoi sa afli stupefiat ca cel putin o piesa vestimentara era cumparata de la un magazin la mana a doua. Candva acest tip de magazine erau considerate pentru saraci, iar cele mai multe produse erau uzate si de proasta calitate. Astazi in schimb, nu toate aceste haine second hand sunt neaparat uzate. In foarte multe magazine de acest gen gasesti dintr-un motiv sau altul, haine care se vad cu ochiul liber ca sunt noi, judecand dupa eticheta si pret. Cat despre cele care nu sunt, acestea arata oricum intr-o stare foarte buna. Marea majoritate sunt de la branduri foarte cunoscute si la preturi foarte accesibile evident. Pe langa asta, marele avantaj ar fi acela de a nu purta aceleasi haine ca toata lumea. Pentru ca ele nu fac parte din colectiile recente, iti poti crea propriul stil si le poti combina de asa natura incat sa nu arati ca toate tipele care au facut cumparaturi recente la mall. Astfel poti sa arati chic cu bani mai putini.

Daca stii sa iti alegi hainele si sa le combini intre ele, fi sigura ca vei intrebata de unde anume te imbraci si cat ai platit pe fiecare piesa vestimentara. Pentru inceput insa s-ar putea sa nu gasesti mereu ceva pe placul tau, de aceeea este cel mai bine sa intrebi de fiecare data vanzatoarea cand aduce marfa noua si sa mergi in ziua aceea la cumpaturi. O alta chestie de luat in considerare atunci cand intri intr-un magazin second hand este sa ai rabdare si sa te uiti atent la toate hainele pentru ca printre bluzele, neinteresante la prima vedere, iti poti gasi camasa preferata. De luat aminte sa iti speli hainele inainte sa le porti si acest lucru este valabil si atunci cand cumperi de la orice alte magazin. Odata scoase la vanzare nu stii cine a pus mana pe ele sau de cate ori au cazut de pe umeras. Ca o concluzie ati putea spune ca un hainele second reprezinta o solutie optima de a-ti crea propriul stil vestimentar pentru mai putini bani.

Daca esti interesat sa achizitionezi haine second hand, poti vizita oricand un magazin haine second online, accesand website-ul din aceste linkuri!

About the Author

I try to cover as many topics as i can!

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
Please or Join to add a comment.
Author: Fredrick Durrenmatt

Fredrick Durrenmatt

United States

Member since: Mar 13, 2015
Published articles: 853

Related Articles