Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Meer Zekerheid met Zonnepanelen

Author: Zon Voornop
by Zon Voornop
Posted: Feb 01, 2016

Het leven zit vol onzekerheden. Van grote onzekerheden, zoals de vraag of uw pensioen straks nog wat waard is, tot kleine onzekerheden over of uw haar wel goed zit. Het liefste nemen we een groot deel van deze onzekerheden weg, om zo te weten waar we aan toe zijn. Maar het wegnemen van deze onzekerheden mag niet teveel geld of tijd kosten. Gelukkig kan dat met zonnepanelen.

Zonvoornop, leverancier van zonnepanelen Amersfoort Vathorst, kan u helpen! Zonvoornop geeft u namelijk de beste prijs/kwaliteitverhouding voor een zonnepanelen-installatie in Amersfoort.

Zonnepanelen nemen een deel van de onzekerheden in uw leven namelijk weg. Met zonnepanelen bent u namelijk niet meer afhankelijk van de wisselede energieprijzen en de, voor veel mensen toch wel spannende, rekening aan het einde van het jaar. Uw eigen energie opwekken met zonnepanelen kost namelijk helemaal niets.

Laten we een voorbeeld nemen; de familie Jansen uit Amersfoort. De familie Jansen heeft een vrij normaal rijtjeshuis, waar zij met 2 kinderen wonen. Omdat de familie Jansen graag wat geld over wilt houden en af wil van de zorgen die de energierekening met zich meebrengt kiezen zij voor zonnepanelen.

De familie Jansen uit Amersfoort kiest, op advies van de aanbieder, voor 16 panelen voor € 4700,-. Dit is inclusief montage en 25 jaar garantie; zo weet de familie Jansen dat zij hoe dan ook winst maken op de investering. Volgens de berekening besparen zij binnen 7 jaar € 4700,- op hun energierekening – en dus hebben ze de 18 jaar erna gratis stroom!

(Profiteer van dezelfde deal via deze aanbieder: zonnepanelen Amersfoort).

Maar los van de financiële voordelen heeft het ook voordelen voor uw gemoedsrust. Met zonnepanelen hoeft u namelijk niet meer bang te zijn voor de eindafrekening van uw stroom.

En, naast al deze andere voordelen, zijn zonnepanelen ook nog eens ontzettend goed voor het milieu. Stroom uit zonnepanelen is namelijk de meest milieuvriendelijke energie.

Twijfelt u nog over de aanschaf van zonnepanelen? Kijk dan gewoon eens even op de website van een aanbieder, zoals. Hier kunt u namelijk een gratis berekening op maat aanvragen, zodat u precies weet hoeveel u moet investeren en wanneer u de investering terug heeft verdient.

About the Author

Zonvoornop is ontstaan vanuit de gedachte dat zonne-energie betaalbaar moet worden voor iedereen.We zijn een jong gezin in Amersfoort-Vathorst en wilden graag onafhankelijk zijn van grote energie maatschappijen.

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Zon Voornop

Zon Voornop

Member since: Sep 03, 2015
Published articles: 9

Related Articles