Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Musthaves Bohemian Kleding en Fashion Stijl

Author: Janet Griffin
by Janet Griffin
Posted: Apr 10, 2017

Bohemian kleding was vroeger een kledingstijl waarbij men dacht dat vooral hippies en mensen met een alternatieve levensstijl graag droegen. Tegenwoordig is bohemian kleding niet meer weg te denken uit ons straatbeeld aangezien dit een kledingstijl is die nu normaal gevonden word waar men zijn eigen draai aan kan geven. Deze kleding stijl is nu erg in trek nu het weer wat warmer wordt en het staat geweldig bij je alledaagse looks. Bohemian kleding heeft in een zeer korte tijd zijn stempel op de nederlandse fashionista’s gedrukt.

Wat de meeste mensen niet weten is dat ze eigenlijk al een item in hun kledingkast hebben hangen wat behoort tot bohemian kleding namelijk de spijkerbroek! De spijkerbroek is een erg geliefd kledingstuk die men dagelijks wel draagt. Draag het met een wit tshirt en je hebt een casual outfit of draag er juist een blousje bij en je hebt een look die je ook kan aantrekken naar je werk.

Een ander item die dit seizoen een echte musthaves is is de Denim Jacket. We zien dat vele celebrities en bloggers al gesignaleerd zijn met een oversized spijkerjasje in allerlei varianten. Leuk om te weten is dat het spijkerjasje ook hoort bij bohemian kleding. Draag jouw versie in een oversized variant met ripped edges en/of met patches voor een hippe look. Leuk om te dragen met een los jurkje en zwarte laarsjes voor een efforless look.

Een ander item die behoord tot bohemian kleding is natuurlijk de gypsy of zigeuner rok. Zo’n rok bestaat vaak uit allerlei printjes en valt losjes om je heen. Draag deze rok in een high waist variant om de aandacht te focussen op je middel. Doordat gypsy rokken lang zijn zorgt dit ook voor het optische effect dat je benen extra lang lijken, we love it!

Nu het weer lente is is het tijd om goed je kledingkast door te spitten en te kijken of jouw garderobe al helemaal klaar is voor dit seizoen. We zullen je een update geven over de musthaves kleding die je in je kast moet hebben.

Zwarte broek

Een zwarte broek mag niet ontbreken in jouw kast. Het is een ontzettend veelzijdig kledingstuk waar je werkelijk alles mee kan combineren. Draag het met een simpel shirtje en je bent klaar met je outfit.

Zwart jurkje

Nog een musthaves kledingstuk dat niet weg te denken is is natuurlijk een zwart jurkje. Een zwart jurkje word ook wel een little black dress genoemd en geschikt voor allerlei sociale gelegenheden. Zo heb je hele simpele jurkjes of kies juist voor een exemplaar met wat extra versieringen als je een chique event hebt.

Blouse

Iedere vrouw heeft wel een blouse in haar garderobe hangen. Logisch want je kan met dit kledingstuk ontzettend veel looks creeeren. Draag het met jouw favoriete jeans voor een casual look. Draag met pantalons voor een look die geschikt is voor werk of combineer het met een rokje voor een extra vrouwelijke look.

Trench coat

Een trenchcoat is een jas die elk jaar weer terug komt. Vooral de beige variant blijft ongekend populair en wij snappen wel waarom. Een trench coat is lekker lang en is vooral geschikt voor als het weer wat guurder is omdat het goed beschermd tegen wind en regen. Onmiskenbaar kledingstuk als je in Nederland woont.

Blazer

Een blazer kan je overal dragen omdat het geschikt is voor elke gelegenheid. Voor een causal look draag je het met je favoriete shirt en spijkerbroek of vamp it up door het te dragen onder een mooi jurkje en hoge hakken.

Dit zijn de vijf musthaves kledingstukken die niet mogen ontbreken in de kledingkast van een fashionista. Wil jij je outfit een update geven, vergeet dan vooral niet om deze kledingstukken in te slaan zodat je outfits helemaal up to date zijn.

About the Author

Amsterdam is an excellent holiday destination and a place with many business opportunities, make the best of your stay by ensuring your transport is comfortable, timely and cost efficient

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Janet Griffin

Janet Griffin

Member since: Jan 12, 2017
Published articles: 4

Related Articles