Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

200-150 Real PDF Exam Material

Author: Peter Baumann
by Peter Baumann
Posted: Aug 08, 2017

Question: 1

Refer to the exhibit. Two Layer 2 Cisco Nexus switches are connected to application servers in a data center. Server A cannot communicate with servers that are in VLANs 3 and 4, but t can communicate with server B and C. What is the cause of the problem?

A. inter VLANs routing is not enabled on both switches

B. Switch I and switch 2 are not physically connected via an access link.

C. A router must be connected to both switches and provide inter VLAN routing.

D. Switch 1 and switch 2 not physically connected via a trunk link.

Answer: C

Question: 2

Which two options describe Junctions of the data center aggregation layer? (Choose two)

A. services layer

B. high-speed packet switching O repeater

C. access control

D. QoS marking

Answer: AC

Question: 3

Which two options are valid VTP commands? {Choose two)

A. feature vtp

B. vtp client mode

C. vtp VLAN

D. vtp version

E. vtp static

Answer: A,D

Question: 4

Which two features must be licensed on a Cisco Nexus 7000 Switch? (Choose two)

A. Virtual Port Channel

B. Layer 3

C. Virtual Device Contexts

D. iSCSI

E. Fibre Channel

Answer: BC

Explanation:

Layer 3 license - Enterprise Services Package - LAN_ENTERPRISE_SERVICES_PKG

Virtual Device Contexts license - Advanced Services Package -LAN_ADVANCED_SERVICES_PKG

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/sw/nx-os/licensing/guide/b_Cisco_NX-OS_Licensing_Guide/b_Cisco_NX-OS_Licensing_Guide_chapter_01.html

Question: 5

Which two options are multicast addresses? (Choose two.)

A. FD00::2

B. 192.168.2.2

C. FF05::2

D. 226.10.10.10

E. 240.1.0.1

Answer: CD

Question: 6

What is the minimum number of fabric modules that should be installed in the Cisco Ne*js 7000 chassis for N 1 redundancy using Ml-Series line card?

A. 3

B. 4

C. 5

D. 6

Answer: A

Question: 7

What layer of the OSI Model provides the logical addressing that routers use for path determination?

A. transport

B. network

C. application

D. presentation

Answer: B

Question: 8

Refer to the exhibit.

What type of network communication is depicted?

A. 802 3 frame

B. TCP packet

C. UDP packet

D. Ethernet frame

Answer: A

Question: 9

Which type of media uses electromagnetic waves that are generated by lasers, is often used in campus backbones, and is capable of transmitting to a distance of 60 kilometers?

A. shielded twisted-pair cable

B. coaxial cable

C. multimode fiber-optic cable

D. single-mode fiber-optic cable

Answer: C

Question: 10

A network engineer wants to apply for new license key file. Which command should be used to obtain the switch serial number?

A. MDS-A# show license serial-number

B. MDS- A# show running-config | include serial-number

C. MDS- A# show host-id

D. MDS- A# show license host-id

Answer: D

Question: 11

Which two statements are true regarding disruptive load balancing and regarding the configuration In this example? (Choose two).

A. In this scenario disruptive load balancing is disabled.

B. In this scenario disruptive load balancing is enabled.

C. Since FCID: 0x1 c0000 is reserved, disruptive load balancing is not configured correctly.

D. When disruptive load balancing is enabled, NPV redistributes the server interfaces across all available NP uplinks when a new NP uplink becomes operational. To move a server interface from one NP uplink to another NP uplink. NPV forces re initialization of the server interface so that the server performs a new login to the core switch.

Answer: CD

Question: 12

A network design team has decided to use a standard protocol to consolidate the Ethernet and San data using the existing Nexus switches. Which I/O technology can satisfy this need?

A. FCoE

B. IEEE 802. 1AB

C. SCS

D. AToM

Answer: A

About the Author

Successfully passing an important test can be a time consuming and monotonous process.

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Peter Baumann

Peter Baumann

Member since: Jul 26, 2017
Published articles: 30

Related Articles