Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

300-175 Exam Practice Test

Author: Colette Robinson
by Colette Robinson
Posted: Nov 27, 2017

Question: 1

Which three AAA protocols are supported for communication with external AAA providers? (Choose three.)

A. TACACS+

B. RADIUS

C. AD

D. LDAP

E. ACS

F. 802.1X

Answer: ABD

Question: 2

When a configuration change requires a reboot, which policy specifies how Cisco UCS manager should proceed?

A. host firmware policy

B. local disk policy

C. maintenance policy

D. boot policy

Answer: C

Question: 3

You are creating service profiles for a Cisco UCS system by using the service profile wizard. You discover that you forgot to create the UUID pool.

What should you do?

A. From the wizard, click Create UUID Suffix Pool.

B. Pause the running wizard, and then start a temporary wizard to create a profile with the same name and the missing UUID pool. Resume the wizard, and then select the new UUID pool.

C. Continue running the wizard. The service profile uses the burned-in UUID in the BIOS of the server.

D. Stop the wizard, and then restart the wizard.

Answer: A

Question: 4

Which two features in Cisco UCS Manager are required to configure Uplink Ethernet ports? (Choose two.)

A. vNIC templates

B. LAN Pin Groups

C. VLAN groups

D. adapter policies

E. link profiles

Answer: B,C

Question: 5

You need to design and implement a Cisco UCS 5108 Blade Server Chassis system for a customer.

Which statement about how half-width blades and full-width blades can be used is true?

A. Only two full-width blades can be installed in the top two slots, and four half-width blades can be installed in the bottom two slots.

B. Only one full-width blade can be installed in the top slot, and six half-width blades can be installed in the bottom slots.

C. Half-width blades and full-width blades can be combined in any order.

D. Half-width blade types and full-width blade types cannot be combined.

Answer: C

Question: 6

Before upgrading a Cisco UCS cluster. you need to verify the high-availability statue and roles of the cluster.

In which scenario can you successfully perform the upgrade'?

A. When you check the Cisco UCS Manager GUI, the Ready field value is Ready and the State field value is On. When you check the Cisco UCS Manager CLI, the Primary and Secondary interconnect state are both ON and the cluster state is HA WAITING.

B. When you check the Cisco UCS Manager GUI, the Ready field value is Yes and the State field value is Up. When you check the Cisco UCS Manager CLI, the Primary and Secondary interconnect state are both UP and the cluster state is HA READY.

C. When you check the Cisco UCS Manager GUI, the Ready field value is Ready and the State field value is Active. When you check the Cisco UCS Manager CLI, the Primary and Secondary interconnect state are both READY and the cluster state is HA WAITING.

D. When you check the Cisco UCS Manager GUI, the Ready field value is Ready and the State field value is Up. When you check the Cisco UCS Manager CLI, the Primary and Secondary interconnect state are both UP and the cluster state is HA UP.

Answer: D

Question: 7

Which destination(s) are valid for syslog messages for a Cisco UCS Fabric Interconnect?

A. the log, the monitor and syslog queue

B. a file

C. the console and log only

D. the console, the monitor, and a file

Answer: D

Question: 8

You plan to use AAA security services for a Cisco UCS Fabric Interconnect.

Which two authentication protocols can you use? (Choose two.)

A. NTLM

B. Kerberos

C. RADIUS

D. Diameter

E. LDAP

Answer: C,E

Question: 9

You need to identify which DCB standard provides these functionalities: negotiation capabilities for features, the distribution of parameters from one node to another, and logical link up and down signaling for both Ethernet and Fibre Channel interfaces.

Which DCB standard should you identify?

A. ETS

B. PFC

C. DCBX

D. QCN

Answer: C

Question: 10

You configure FCoE in a Cisco UCS system at a customer site. The configuration seems correct, but the customer complains that the system fails to perform as expected. FCoE VLAN discovery, FCF discovery and FLOGI processes work properly. The issue appears to be with the Fibre Channel commands and responses.

What is a possible cause of the issue?

A. The storage device is experiencing configuration or compatibility issues when the FIP process completes successfully.

B. The routed Layer 3 network between the FCoE SAN and the storage device is experiencing issues when the FIP process fails to complete successfully.

C. The FCoE configuration is experiencing errors because of issues with the Fibre Channel commends.

D. The switched Layer 2 network between the FCoE SAN and the storage device is experiencing issues when the FIP process fails to complete successfully.

Answer: B

Question: 11

You need to configure a new Fibre Channel port channel from the Cisco UCS Manager GUI. To do this, from the SAN tab, you navigate to SAN Cloud> Fabric A or B> FC Port Channels, and you click the plus sign. In the popup window, you specify the Fibre Channel port channel name and ID.

Which two rules should you follow when you set the Fibre Channel port channel name and ID? (Choose two.)

A. The Name field must be a number.

B. The ID field can contain ASCII characters, except for spaces.

C. The Name field is optional, but it cannot contain spaces.

D. The Fibre Channel port channel ID is optional.

E. The Fibre Channel port channel ID must be a number.

Answer: C,D

Question: 12

Which Cisco UCS blade server supports the highest I/O throughput?

A. Cisco UCS B420 M3 Blade Server

B. Cisco UCS B200 M3 Blade Server

C. Cisco UCS B22 M3 Blade Server

D. Cisco UCS B200 M4 Blade Server

Answer: A

Question: 13

You have a Cisco UCS system. You need to create VSAN 100 on 2 Cisco Nexus Series switch and to enable switch port fc1/10 as a member for the VLAN.

Which command set should you use?

A. SITE-A-MDS-Fabric-A# vsan databaseSITE-A-MDS-Fabric-A (vsan-db)# vsan 100 interface fc1/10SITE-A-MDS-Fabric-A (vsan-db)# vsan database commitSITE-A-MDS-Fabric-A (vsan-db)# exit

B. SITE-A-MDS-Fabric-A# configure terminalSITE-A-MDS-Fabric-A (config)# vsan databaseSITE-A-MDS-Fabric-A (config-vsan-db)# vsan 100 interface fc1/10SITE-A-MDS-Fabric-A (config-vsan-db)# exit

C. SITE-A-MDS-Fabric-A# configure terminalSITE-A-MDS-Fabric-A (config)# vsan databaseSITE-A-MDS-Fabric-A (config-vsan-db)# vsan 100 interface fc1/10SITE-A-MDS-Fabric-A (config-vsan-db)# vsan database commit

D. SITE-A-MDS-Fabric-A# configure terminalSITE-A-MDS-Fabric-A (config)# vsan databaseSITE-A-MDS-Fabric-A(config-vsan-db)# vsan 100 interface fc1/10SITE-A-MDS-Fabric-A (config-vsan-db)# vsan database commitSITE-A-MDS-Fabric-A (config-vsan-db)# exit

Answer: B

Question: 14

Which two prerequisites are required to configure a SAN boot from the FCoE storage of a Cisco UCS system? (Choose two.)

A. The Cisco UCS domain must be able to communicate with the SAN storage device that hosts the operating system image.

B. A boot policy must he created that contains a local disk, and the LVM must be configured correctly.

C. There must be IVR-enabled FCoE proxying between the Cisco UCS domain and the SAN storage device that hosts the operating system image.

D. There must be a boot target LUN on the device where the operating system image is located.

E. There must be a boot target RAID on the device where the operating system image is located.

Answer: A,D

Question: 15

At a customer site, a Cisco UCS cluster must be renamed due to a domain name change You need to recommend a solution to ensure that Cisco UCS Manager can be accessed over HTTPS.

Which solution accomplishes this goal?

A. The cluster must be reinstalled, in order to generate the default key ring certificate.

B. A default key ring certificate regeneration request must be issued from Cisco UCS Manager.

C. The default key ring certificate must he renewed automatically when the name changes.

D. The default key ring certificate must be regenerated manually.

Answer: D

Question: 16

To boot from SAN, you must perform which two configurations on a Cisco UCS system? (Choose two.)

A. Enter the boot LUN and the nWWNs.

B. Put the boot VSANin a dedicated boot service profile template.

C. Create a LUN, and allow the server WWPN to have access to the LUN.

D. Put the server WWPN and the storage array WWPN in the same zone.

E. Create a dedicated boot VSAN.

Answer: A, E

Question: 17

Which two Cisco UCS firmware are contained in the Cisco UCS Infrastructure software bundle? (Choose two.)

A. Cisco UCS I/O module firmware

B. Cisco UCS IMC

C. Cisco UCS BIOS

D. Cisco UCS fabric interconnects firmware

E. Cisco UCS adapters

Answer: A, D

Question: 18

A server discovery policy is defined in Cisco UCS Manager.

Which two actions are initiated by the policy when a new server starts? (Choose two.)

A. The qualification in the server discovery policy is executed against the server.

B. The scrub policy is applied to the server, if configured.

C. A service profile is created for the server with the identity burned into the server at time of manufacture.

D. The inventory of the server is analyzed.

E. The server is assigned to the selected organization, if configured.

Answer: AB

Question: 19

You need to provision iSCSI initiator IP pools on a Cisco UCS system.

How many iSCSI vNICs can you use per boot policy?

A. 2

B. 4

C. 6

D. 8

Answer: A

Question: 20

You need to install Cisco UCS Central Software at a customer site and set it up to manage Cisco UCS Manager.

What should you do to accomplish this goal?

A. Register the Cisco UCS domains in Cisco UCS Central Software.

B. Register the same Cisco UCS equipment that is managed by Cisco UCS Manager, and Cisco UCS Manager itself, in Cisco UCS Central Software.

C. Register Cisco UCS Manager in Cisco UCS Central Software.

D. Register Cisco UCS Central Software in Cisco UCS Manager.

Answer: A

Question: 21

Refer to the exhibit. Which type of FCoE topology is displayed?

A. direct-attach

B. remote-attach

C. vPC

D. FCoE with Cisco 2232 Fabric Extenders

Answer: A

Test Information:

Total Questions: 233

Test Number: 300-175

Vendor Name: Cisco

Cert Name: CCNP Data Center

Test Name: Implementing Cisco Data Center Unified Computing (DCUCI) v6.0

Official Site: https://www.certschief.com/

For More Details: https://www.certschief.com/exam/300-175/

About the Author

Effectively breezing through a critical test can be a tedious and repetitive process. Numerous hours of considering exam inquiries to breeze through a test are frequently expected to accomplish a passing score.

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Colette Robinson

Colette Robinson

Member since: Nov 21, 2017
Published articles: 20

Related Articles