Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Why Should You Purchase Oracle 1Z0-349 Exam product?

Author: David Bowling
by David Bowling
Posted: Dec 14, 2017

Question: 1

You notice that one of the required email groups is not showing up on the subscription management page.

What is causing this?

A. The "Include this Email group on the Subscription Management page" check box must be selected.

B. The email group has not been activated.

C. A subscription confirmation page has not been configured.

D. The email group title contains special characters.

Answer: C

Explanation:

Reference

http://docs.oracle.com/cloud/latest/marketingcs_gs/OMCAA/Help/EmailGroups/Tasks/EditingTheSubscriptionManagementPage.htm

Question: 2

What is the process to activate this green check mark?

A. Your client must complete the Branded Bounceback Address Configuration Workbook. You can then use the values from this document to configure the bounceback domain in Assets> Email Setup> Email Defaults.

B. Your client must complete the Branded Bounceback Address Configuration Workbook and submit this to Oracle support. After Oracle has created the bounceback domain, the green check mark will appear in Assets> Email Setup> Email Defaults.

C. The default Reply-To email address needs to be specified in Assets> Email Setup> Email Defaults. This email address must be a valid email address.

D. Your client will provide you with access to their DNS control panel. Use the values from the DNS control panel to configure the bounceback domain in Assets> Email Setup> Email Defaults.

E. Your client must compete the Branded Bounceback Address Configuration Workbook. You can then use the values from this document to configure the bounceback domain in Setup> Company Defaults.

Answer: B

Question: 3

Which four additional Contact fields must you create in Eloqua to allow for the integration multiple CRMs?

A. CRM Email Opt Out

B. CRM Lead ID

C. Email Address

D. CRM Company

E. CRM Contact ID

F. CRM Account ID

Answer: BCEF

Question: 4

While testing your client’s Closed-Loop Reporting system, you notice that the report data Campaign ROI is inaccurate. What are two reasons for this?

A. Many campaigns are missing Actual Cost on the Campaign.

B. The Campaign association is being associated through all Contacts on the Opportunity.

C. The Campaign association is being associated through only the Primary Contact on the Opportunity.

D. Some Opportunities are missing Amount.

E. The client has chosen the Influenced attribution model.

Answer: BE

Question: 5

You are a Customer Administrator. You create a new campaign and want to restrict who is able to edit, delete, and activate the campaign.

What should you do after saving the campaign?

A. By default, only the creator of the asset has full access and no further action is required.

B. From the campaign, edit access from the Permissions menu option.

C. From the campaign, edit access from the Settings menu option.

D. From the Setup> users area, edit access to Asset Creation in Security Group Overview.

Answer: D

Explanation:

Reference

http://docs.oracle.com/cloud/latest/marketingcs_gs/OMCAA/Help/SecurityGroups/DefaultAssetPermissions.htm

Question: 6

You are building a form for a white paper download, and you want to ensure that submitters who are unsubscribed still get the whitepaper emailed to them.

How do you configure this?

A. Use the Add to Campaign form processing step to add the contacts to a re-engagement campaign.

B. Use the Send Submitter an Email form processing step.

C. Use the Subscribe Contacts Globally form processing step.

D. Use the Email Group- Subscribe/Unsubscribe form processing step.

Answer: A

Question: 7

Your client wants to change the font of the out-of-the box subscription management page to match the company branding guidelines.

How do you configure this?

A. Navigation to Setup> Display Formats and choose the desired font from the drop-down list.

B. Create a custom object to house the font style, then point the subscription page to the object.

C. Navigate to Setup> Company Defaults and choose the desired font form the drop-down list.

D. Navigate the Email Groups> Global Subscription Management> Edit& Preview Page.

Answer: D

Explanation:

Reference

https://docs.oracle.com/cloud/latest/marketingcs_gs/OMCAA/pdf/OracleEloqua_Emails_UserGuide.pdf(p.29 and 30)

Question: 8

IP warming is achieved by ________________.

A. Slowly increasing the volume of emails to quality contacts

B. Sending a high volume of emails to valid email addresses

C. Configuring DKIM for all email domains

D. Running deliverability reports for every email sent from Eloqua

Answer: A

Test Information:

Total Questions: 80

Test Number: 1Z0-349

Vendor Name: Oracle

Cert Name: Oracle Cloud

Test Name: Oracle Eloqua Marketing Cloud Service 2017 Implementation Essentials

Official Site: https://www.certswarrior.com/

For More Details: https://www.certswarrior.com/exam/1z0-349/

About the Author

Certswarrior is a team of highly Fortinet Troubleshooting Professional qualified professionals spending numerous efforts in preparation of NSE7 exam material.

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
  • Guest  -  2 months ago

    Привет! Стерлитамак – это комфортный город, который приятно посетить даже на короткое время. Здесь открываются красивые виды на реку Белую, а также можно посетить такие достопримечательности, как храм Святителя Николая. Местная кухня удивит разнообразием, особенно пирогами и мясными деликатесами. Поездка в Стерлитамак оставит приятные воспоминания и желание вернуться. А для тех, кто ищет компанию девушек на вечер, есть возможность воспользоваться услугами эскорта. Подробности можно узнать здесь: секс-знакомства в Стерлитамаке

  • Guest  -  2 months ago

    Качественный шлакоблок в Донецке от производителя Если вы ищете качественный и недорогой строительный материал для постройки стен в Донецке ДНР, обратите внимание на шлакоблок от завода-производителя. Мы предлагаем большой выбор стеновых камней с гарантией отличного качества и по разумной цене, без посредников и наценок. Наш завод специализируется на изготовлении шлакоблоков марок М50, М75 и М100 — это прочные изделия, подходящие для кладки хозпостроек, стен, заборов, гаражей, частных домов. Прочная структура блоков обеспечивает долговечность построек. Мы предлагаем широкий ассортимент стеновых материалов: Декоративный шлакоблок — отличное дизайнерское решение кладки фасадов, не требует дополнительной отделки. Цветной шлакоблок — визуально выделяет постройку, придавая ей индивидуальность. Полублок — практичный вариант для кладки стен перегородок. Цокольный шлакоблок — прочный полнотелый блок, используемый для фундаментов и несущих конструкций. Вся наша продукция производится на современном оборудовании с использованием проверенного сырья. Мы соблюдаем строгие стандарты ГОСТ и контролируем качество на каждом этапе производства. Благодаря этому наши шлакоблоки имеют точные размеры, легко укладываются и обеспечивают прочность конструкции. Преимущества покупки у нас: Прямые поставки с завода — без посредников; Большой выбор шлакоблока всех марок на складе; Возможность индивидуально заказать цвет блоков; Оперативная доставка по Донецку и области; Консультации наших менеджеров и помощь в выборе нужного типа блока. Выбирая шлакоблок от производителя в Донецке ДНР, вы получаете отличное качество, надежность и разумную цену. С нами вы можете строить быстро и без переплат. Позвоните менеджеру или оставьте заявку — наш менеджер свяжется с вами и поможет оформить заказ! Шлакоблок все марки

  • Guest  -  2 months ago

    проститутки балашихи проверено интим услуги в балашихе

  • Guest  -  6 months ago

    equilibrado de rotores Sistemas de equilibrado: clave para el funcionamiento suave y efectivo de las maquinarias. En el mundo de la ciencia actual, donde la rendimiento y la fiabilidad del dispositivo son de alta relevancia, los sistemas de balanceo tienen un papel crucial. Estos sistemas específicos están concebidos para equilibrar y regular piezas móviles, ya sea en herramientas de fábrica, automóviles de traslado o incluso en dispositivos domésticos. Para los técnicos en reparación de aparatos y los ingenieros, manejar con aparatos de equilibrado es importante para asegurar el rendimiento estable y fiable de cualquier mecanismo giratorio. Gracias a estas soluciones avanzadas innovadoras, es posible disminuir significativamente las oscilaciones, el sonido y la esfuerzo sobre los sujeciones, extendiendo la vida útil de piezas valiosos. Igualmente importante es el tarea que juegan los aparatos de ajuste en la servicio al comprador. El asistencia experto y el conservación continuo empleando estos equipos posibilitan brindar asistencias de excelente nivel, mejorando la satisfacción de los clientes. Para los titulares de negocios, la contribución en equipos de balanceo y medidores puede ser importante para optimizar la efectividad y rendimiento de sus equipos. Esto es sobre todo relevante para los inversores que administran reducidas y modestas emprendimientos, donde cada elemento es relevante. Además, los sistemas de ajuste tienen una vasta utilización en el área de la fiabilidad y el supervisión de nivel. Permiten localizar posibles defectos, previniendo mantenimientos elevadas y perjuicios a los equipos. También, los información generados de estos equipos pueden emplearse para maximizar sistemas y incrementar la exposición en plataformas de consulta. Las áreas de aplicación de los aparatos de ba

Author: David Bowling

David Bowling

Member since: Dec 10, 2017
Published articles: 9

Related Articles