Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Enkel rengöring med Sparkleplenty.

Author: Erika Johnson
by Erika Johnson
Posted: Aug 29, 2014
sparkle plenty

Bakgrundsinformation.

Sparkle plenty är en rengöringsspray som är speciellt framtagen för att användas vid rengöring av kristallkronor. En kristallkrona behöver noggrann rengöring och är alltid snyggast när den hålls i ett bra skick. Företaget har även en lampskärmsrengörare men sparkleplenty sprayen är den produkten som riktar sig till kristallkronor.

Sparkle plenty utvecklades i Österrike de första åren på 1900-talet av en stor och välkänd kristallkrona tillverkare. Under 1960-talet infördes den i USA där det växt och idag är en mycket populär och prisvärd produkt för sitt syfte. Distributörer finns i flera länder runt om i världen, som bland annat Sverige, Dubai, Österrike och Sydafrika.

Produkten.

  • Funktion och fördelar: Sparkle plenty sprayen är en rengöringsspray som är speciellt framtagen för kristallkronor. Både för att rengöra men även vårda. Prismorna och stommen på kronan är ofta väldigt känsliga och kan repas, därför är denna produkt varsam och rengör utan att skada. För många är det ett stort projekt att rengöra sin takkrona, för att få den riktigt ren behöver man ta ner kronan och skruva isär vissa delar för att komma åt ordentligt. Med SparklePlenty slipper du detta och den rengör enkelt, utan att lämna spår och den ska inte heller dra till sig damm efteråt.
  • Innehåll: EDTA-komplexbildare, ammoniak, vatten, parfym.
  • Förpackning: Innehåller 500 ml och köpes i en plastflaska med spraypump.

Användning.

Att använda sig av Sparkle Plenty är mycket lätt. Det är en miljövänlig produkt som praktiskt taget bara är att spraya på föremålet. Ljuskronan ska vara avstängd och helt sval, det är mycket viktigt för din egen säkerhet. Det kan vara smart att placera tidningar eller handdukar under kronan så det kan droppa av på dessa och inte på golvet. Sedan är det bara att spraya på, uppifrån och ner, på armaturen och sedan låta det rinna av. Om kristallkronan är mycket smutsig kan det behövas upprepas en gång till, men ofta räcker det men en sprayning. Låt sedan detta torka i cirka 2 timmar innan du använder lampan. Sedan är det klart! Superlätt och du har nu en skinande kristallkrona som ska klara flera månader utan att behöva rengöras igen.

Erika Johnson är en ledande ljuskronetillverkare. Hon är en erfaren hantverkare som vet hur man rengör en ljuskrona med hjälp sparkle plenty. Hon gör allt jobb själv på sin verkstad, från att skapa prismor till att fästa kristaller på metallram. Hennes anteckningar har märkbart hjälpt många ur den svenska befolkningen.

About the Author

Erika Johnson is a traditional chandeliers manufacturer.

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
Please or Join to add a comment.
Author: Erika Johnson

Erika Johnson

Sweden

Member since: Apr 09, 2014
Published articles: 19

Related Articles