Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Verzeker uzelf van de beste deal voor zonnepanelen!

Author: Zon Voornop
by Zon Voornop
Posted: Apr 03, 2016
Steeds meer inwoners van Amersfoort kiezen voor zonnepanelen, meestal omdat dit simpelweg goedkoper is. Maar daarnaast is energie van zonnepanelen ook echt groen en draagt u met zonnepanelen dus bij aan een betere wereld voor uw kinderen. Daarnaast bent u met zonnepanelen niet meer afhankelijk van energieleveranciers.

Maar wat verandert er wanneer u ook kiest voor zonnepanelen?

Eigenlijk verandert er vrijwel niets. Er komen een aantal zonnepanelen op uw dak te liggen en u krijgt een app op uw smartphone, waarmee u uw opbrengst gemakkelijk in kunt zien. De stroom die u zelf met zonnepanelen opwekt gebruikt u ook zelf, en de stroom die u teveel opwekt levert u terug aan het net.

Wanneer u niet genoeg stroom opwekt om uw huis te voorzien wordt uw stroom automatisch aangevuld via stroom van het net. Hier krijgt u nog wel een rekening van, maar deze is vaak erg laag omdat u met goede zonnepanelen zelf al veel stroom opwekt en de kosten worden verrekend met de stroom die u op een ander moment aan het net terug heeft geleverd.

Verzeker uzelf van de beste deal voor zonnepanelen Amersfoort door offertes goed te vergelijken! Zonvoornop uit Amersfoort installeert zonnepanelen en biedt gratis een berekening op maat met adviesgesprek, waarbij u precies verteld wordt wanneer u uw investering terug heeft verdient. Vaak is dit al na 6 jaar, en omdat Zonvoornop 25jaar garantie geeft is investeren in zonnepanelen hoe dan ook een super lucratieve investering!

Waar moet u op letten bij het nemen van zonnepanelen?

Allereerst is het slim enkele offertes op te vragen om er zo achter te komen waar u de beste deal kunt krijgen. Let hierbij niet enkel op de beste prijs, maar ook op de garantieperiode, de service en de kwaliteit van de zonnepanelen. Het Duitse TUV-keurmerk is de belangrijkste; wees er zeker van dat de zonnepanelen die u neemt dit keurmerk hebben. Daarnaast is de Wp, oftewel de Wattpiek, belangrijk. Hoe hoger de Wp, hoe meer energie de zonnepanelen opleveren.

Veel daken hebben schaduw, waardoor het goed voor kan komen dat er een zonnepaneel, geheel of gedeeltelijk, in de schaduw komt te liggen. Omdat zonnepanelen aan elkaar geschakeld zijn leveren alle zonnepanelen amersfoort altijd hetzelfde op; de opbrengst van het slechtste zonnepaneel is dan ook de opbrengst van alle zonnepanelen. Gelukkig is hier iets aan te doen; power optimizers. Door het gebruik van power optimizers levert enkel het slechtste zonnepaneel weinig op, en blijven de rest van de zonnepanelen maximaal opleveren. Traditionele power optimizers moeten op ieder zonnepaneel worden geplaatst; u moet dan dus meerdere power optimizers kopen, wat weer duur kan worden.

Gelukkig zijn er nieuwe power optimizers; bij deze power optimizers heeft u enkel 1 exemplaar nodig, dat op het slechtste zonnepaneel geplaatst wordt. Zo haalt u toch het maximale resultaat uit uw zonnepanelen, zonder veel extra kosten.

Twijfel dus niet en laat uw dak controleren op geschiktheid. Bij de meeste aanbieders is het opmeten en controleren van uw dak geheel gratis!

About the Author

Zonvoornop is ontstaan vanuit de gedachte dat zonne-energie betaalbaar moet worden voor iedereen.We zijn een jong gezin in Amersfoort-Vathorst en wilden graag onafhankelijk zijn van grote energie maatschappijen.

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Zon Voornop

Zon Voornop

Member since: Sep 03, 2015
Published articles: 9

Related Articles