Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Moeiteloos geld besparen: beter dan de rente op uw spaarrekening

Author: Zon Voornop
by Zon Voornop
Posted: Apr 03, 2016

Natuurlijk weet u dat u met uw spaargeld meer kunt verdienen dan de 2% rente die u bij de bank krijgt. Maar veel Nederlanders hebben geen kennis van de beurs, geen tijd om zich in te lezen en voelen er weinig voor om zoveel risico te lopen met hun spaargeld. Logisch ook, kijk hoeveel mensen hun spaargeld kwijt waren op die ene maandag dat de economische crisis begon. Maar wat zijn nou oplossingen die wel veilig zijn en toch erg lucratief?

Dat is een goede vraag, met een heel simpel antwoord: zonnepanelen amersfoort. ‘Maar is het installeren van zonnepanelen niet weer heel veel moeite’ hoor ik u denken. Dat is het dus niet; met zonnepanelen verandert er niks voor u, behalve dat u dan zonnepanelen op uw dak heeft liggen. Ook de installatie van zonnepanelen is binnen een dag geregeld.

  • Maar wat als mijn zonnepanelen kapot gaan?’ denkt u dan. Ook geen probleem, want vertrouwde leveranciers van zonnepanelen, zoals Zonvoornop uit Amersfoort, geven standaard 25 jaar garantie op uw zonnepanelen. Zonder eigen risico.
  • Oke, dat klinkt goed, maar is het ook voor mij een slimme en veilige investering?’. Om maximaal resultaat uit uw investering in zonnepanelen te halen moet u de panelen 25 jaar gebruiken. De vraag is dus vooral of u verwacht nog 25 jaar, of in ieder geval 7 jaar (dan speelt u kiet), in uw woning te blijven wonen. Hoeveel het u precies gaat besparen met zonnepanelen ligt aan uw verbruik.

Een ander mooi punt aan zonnepanelen is dat leveranciers van zonnepanelen, zoals Zonvoornop uit Amersfoort, voor u precies kunnen berekenen hoeveel u gaat besparen. Door naar uw jaarverbruik te kijken en dit naast de opbrengst van de zonnepanelen te leggen kan zo’n berekening gemakkelijk worden gemaakt. Woont u in de omgeving Amersfoort of Putten, en ziet u zo’n gratis berekening voor zonnepanelen wel zitten? Kijk dan eens op de website van Zonvoornop uit Amersfoort: www.zonvoornop.nl.

Waar moet u verder op letten bij de keuze voor zonnepanelen?

Het keurmerk is bij zonnepanelen erg belangrijk. Deze verzekert u immers van kwaliteit van uw zonnepanelen. Het toonaangevende keurmerk is het Duitse TUV-keurmerk. Deze is vrij algemeen, dus niet specifiek voor zonnepanelen, maar geeft wel aan dat de zonnepanelen van goede kwaliteit zijn.

Wanneer u in de stad woont, zoals in Amersfoort of Putten, kan schaduw ook een rol spelen bij de mogelijke maximale opbrengst van zonnepanelen. Heeft u (soms) wat schaduw op uw dak? Dan heeft u power optimizers nodig om een maximale opbrengst van uw zonnepanelen te garanderen. Vroeger had u dan voor ieder zonnepaneel een eigen optimizer nodig, maar tegenwoordig hoeft u enkel de panelen die (soms) (deels) in de schaduw liggen. En dat is heel mooi, want dat bespaart u weer geld!

Heeft u naar aanleiding van deze tekst nog vragen over zonnepanelen en wat deze voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Zonvoornop, leverancier van zonnepanelen amersfoort

About the Author

Zonvoornop is ontstaan vanuit de gedachte dat zonne-energie betaalbaar moet worden voor iedereen.We zijn een jong gezin in Amersfoort-Vathorst en wilden graag onafhankelijk zijn van grote energie maatschappijen.

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Zon Voornop

Zon Voornop

Member since: Sep 03, 2015
Published articles: 9

Related Articles