Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Waarom ziet u steeds meer zonnepanelen op de daken in Putten?

Author: Zon Voornop
by Zon Voornop
Posted: Apr 03, 2016

U ziet ze steeds meer; zonnepanelen. De een vindt het er cool en strak uitzien, de ander houdt meer van het traditionele stadsbeeld. Toch is iedereen er blij mee, want iedereen heeft er profijt van. Met de komst van zonnepanelen Putten wordt er jaarlijks namelijk ontzettend veel CO2 uitgespaard, omdat energie opwekken met zonnepanelen een van de schoonste manieren is.

Woont u ook in Putten? Denk dan ook eens aan zonnepanelen!

Heeft u nog geen zonnepanelen? Heeft u hier nog nooit over nagedacht of nog geen tijd voor gehad? Dan raad ik u aan om spoedig tijd te maken! Iedere maand dat u energie koopt bij uw energie-leverancier kost u namelijk veel meer geld dan wanneer u uw eigen energie op zou wekken. Daarnaast zijn zonnepanelen natuurlijk een veel schonere oplossing voor het opwekken van stroom in Putten. Energie-leveranciers leveren vaak ‘groene stroom’ die helemaal niet zo groen is, of maar voor een klein percentage. Stroom vanuit uw eigen zonnepanelen is net als groente uit uw eigen moestuin. U weet zeker dat dit goed zit!

Zou het niet prachtig zijn als, mede door de hulp van zonnepanelen Putten volledig CO2 neutraal zou zijn? Zo zouden we voorop kunnen lopen bij de trend van duurzaamheid, schonere steden en een betere wereld!

Maar om Putten deze status te geven moeten we wel allemaal helpen. De kleine dingen helpen natuurlijk allemaal mee, zoals de verwarming niet te hoog zetten en niet onnodig lang douchen. Maar het grootste verschil zit ‘m toch wel snel in uw energie. En dat komt eigenlijk ook goed uit, want met zonnepanelen zorgt u niet alleen voor een veel groenere wereld maar bent u financieel gezien ook nog eens heel erg slim bezig!

De meeste particulieren die in Putten voor zonnepanelen hebben gekozen hebben hun complete investering namelijk vaak al binnen 7 jaar terugverdient! Leveranciers als Zonvoornop geven standaard 25 jaar garantie op zonnepanelen, en dus profiteert uw buurman met zonnepanelen nog 18 jaar van gratis groene stroom.

Laten we iets nauwkeuriger kijken met een berekening. Stel u heeft een eigen huis en besluit te investeren in zonnepanelen. De voordeligste aanbieder in Putten is op dit moment Zonvoornop, deze leverancier van zonnepanelen hanteert namelijk lage prijzen maar biedt toch 25 jaar garantie en een gratis app. Wanneer u een ‘normaal’ huis heeft kunt u ongeveer 16 panelen plaatsten. Inclusief alle kosten (installatie etc) kost dit u bij Zonvoornop €4.669. We nemen aan dat u een gemiddeld verbruik heeft, a 0,22 cent per kWh.

Wanneer u dit geld op een spaarrekening zet met 2% rente heeft u na 12 jaar €5.138,- gespaard. Maar omdat u dit geld heeft geïnvesteerd in zonnepanelen heeft u nu na 12 jaar al €8.428,- aan stroomkosten bespaard! En na 25 jaar zou u €5.699,- op uw spaarrekening hebben. Maar omdat u slim bent geweest en in zonnepanelen heeft geïnvesteerd heeft u nu €19.276,- bespaard, zonder iets te doen!

Ik hoop dat ik met dit artikel uw interesse voor zonnepanelen heb gewekt, zodat we in Putten samen voor een groenere wereld kunnen gaan. Waarom zou Putten niet de stad zijn die de wereld laat zien hoe het ook kan, door alle energie met zonnepanelen op te wekken?

Wilt u meer weten over zonnepanelen, de prijs en de terugverdientijd voor u? Dan verwijs ik u, wanneer u in zonnepanelen Putten of in omgeving Putten woont, graag door naar Zonvoornop. Deze leverancier kwam bij mijn onderzoek namelijk als beste uit de bus. Op de website van Zonvoornop, kunt u gratis een offerte inclusief berekening op maar aanvragen. Zo weet u precies wat uw investering gaat zijn en hoeveel zonnepanelen u kunnen besparen!

About the Author

Zonvoornop is ontstaan vanuit de gedachte dat zonne-energie betaalbaar moet worden voor iedereen.We zijn een jong gezin in Amersfoort-Vathorst en wilden graag onafhankelijk zijn van grote energie maatschappijen.

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Zon Voornop

Zon Voornop

Member since: Sep 03, 2015
Published articles: 9

Related Articles