Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Duurzaam ondernemen kan u veel geld besparen!

Author: Zonvoornop Zakelijk
by Zonvoornop Zakelijk
Posted: Oct 05, 2015

Duurzaam ondernemen. Het is al geruime tijd een hot item. Termen als MVO, People Planet Profit, enz horen ondernemers bijna dagelijks. Natuurlijk is het prachtig om te kunnen zeggen dat uw onderneming duurzaam is, en meewerkt aan een betere wereld. Maar dit moet niet ten koste gaan van uw winst; dan kan u namelijk nog zo duurzaam zijn, maar lang zult u dan niet meer bestaan.

Gelukkig zijn er zonnepanelen. Zonnepanelen zijn voor ondernemers namelijk vaak de beste oplossing op het gebied van duurzaam ondernemen. Dit omdat zonnepanelen een van de schoonste manieren zijn om energie op te wekken, maar ook omdat zonnepanelen u als ondernemer ontzettend veel geld kunnen besparen. En na het installeren hoeft u er niet eens meer naar om te kijken!

Hoe werken zonnepanelen voor mijn bedrijf?

Het hangt natuurlijk erg af in welke sector u actief bent. Maar in principe zijn zonnepanelen voor bedrijven met een grootverbruikaansluiting, zoals boerderijen, de perfecte plek voor zonnepanelen. Niet alleen is uw stroom dan op ten duur namelijk voor goedkoper, maar door zonnepanelen op uw boerderij te leggen kunt u ook gebruik maken van de SDE+ subsidieregeling. Met de SDE+ subsidie kunnen boerderijen namelijk erg veel hulp, in de vorm van subsidie, van de gemeente krijgen bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Alles wat u voor zonnepanelen met SDE+ regeling nodig heeft is een grootverbruikaansluiting! Leveranciers van zonnepanelen zoals Zonvoornopzakelijk specialiseren zich in het bieden van zonnepanelen voor ondernemers. Zonvoornopzakelijk helpt met de SDE+ aanvraag voor uw zonnepanelen en geeft uw bedrijf 25 jaar garantie op alle zonnepanelen! Heeft u een boerderij? Kijk dan snel eens op de website, www.zonvoornopzakelijk.nl.

En hoe zit het met zonnepanelen voor bedrijven buiten de agrarische sector?

Ook buiten de agrarische sector zijn zonnepanelen erg voordelig. Om het meeste uit zonnepanelen te halen heeft u wel een SDE+ regeling nodig, waar u alleen voor in aanmerking komt als u een grootverbruikaansluiting heeft. Heeft u deze? Dan heeft u enkel nog een dak nodig om duurzaam te gaan ondernemen EN veel geld te besparen met zonnepanelen.

Maar wie is de beste aanbieder van zonnepanelen voor bedrijven?

Er zijn verschillende leveranciers die zonnepanelen aan bedrijven leveren en de zonnepanelen ook installeren. Ik raad u echter Zonvoornopzakelijk aan, omdat zij erg veel ervaring hebben, erg hoge kwaliteit bieden (veel opbrengst uit de zonnepanelen) en omdat de prijs van Zonvoornopzakelijk erg laag is. Daarnaast raad ik u aan gebruik te maken van de SDE+ subsidie, omdat deze subsidie voor zonnepanelen voor bedrijven u nog meer geld kan besparen. Zonvoornopzakelijk helpt u met de aanvraag van deze subsidie, zodat u maximaal resultaat uit uw zonnepanelen haalt!

Wilt u meer weten over wat zonnepanelen voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Dat dacht ik wel! Om al uw vragen te beantwoorden raad ik u daarom een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met een expert. Deze expert van Zonvoornopzakelijk komt bij u langs en kan gratis een berekening voor u maken, welke u verteld hoeveel u in totaal moet investeren en hoeveel deze investering in zonnepanelen uw bedrijf gaat opleveren. Helder!

Begin dus ook deze maand nog met duurzaam ondernemen, en bespaar veel geld zonder veel moeite!

About the Author

Bent u actief in de agrarische sector, of heeft u een ander bedrijf met een grootverbruik aansluiting? Dan kunt u jaarlijks veel geld besparen door te investeren in zonnepanelen, en dan bent u gelijk maatschappelijk verantwoord bezig!

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Zonvoornop Zakelijk

Zonvoornop Zakelijk

Member since: Oct 05, 2015
Published articles: 4

Related Articles