Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Haal het maximale uit de zon

Author: Zon Voornop
by Zon Voornop
Posted: Sep 08, 2015

De zon kost niets, nada, nop. Maak hier dus gebruik van! Met zonnepanelen is dat erg simpel om te doen en tegenwoordig kosten zonnepanelen niet heel veel meer.

Investeren in zonnepanelen is voor iedere huiseigenaar een must, simpelweg omdat u met zonnepanelen heel erg veel geld bespaart zonder iets te doen. Bij Zonvoornop krijgt u bovendien van tevoren een berekening op maat, welke u precies vertelt hoeveel u gaat besparen. Daarnaast krijgt u ook 25 jaar garantie op uw zonnepanelen in Putten, waardoor u zeker bent van een erg slimme investering!

Een groenere wereld met zonnepanelen in Putten

Maar zonnepanelen zijn niet alleen voor uw bankrekening een erg slimme keuze. U draagt namelijk ook bij aan een groenere wereld, zodat de volgende generatie ook van deze aarde kan genieten. En dat is belangrijk, aangezien het milieu een steeds grotere issue is.

Maar waar moet u op letten wanneer u besluit te gaan voor zonnepanelen? Natuurlijk wilt u de beste deal; een lage prijs, goede service en hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen. Dus waar moet u op letten?

Allereerst de kwaliteit van de zonnepanelen. Let op de keurmerken, waarbij het TUV-keurmerk de belangrijkste is. Deze verzekert u van goede kwaliteit. Daarnaast is de garantie belangrijk; u moet er zeker van zijn dat u goede zonnepanelen heeft voor zo'n 20 jaar, omdat u dan het maximale uit uw investering haalt. Maar ook de service is belangrijk, en de monitoring. Goede leveranciers monitoren uw zonnepanelen-installatie voor u, en laten u weten wanneer er iets mis is.

Ook leveren verschillende zonnepanelen-installateurs in Putten een app bij de installatie, waarmee u de opbrengst van de zonnepanelen gemakkelijk in kunt zien. Zo weet u zeker dat u geld bespaart en dat u maximaal resultaat uit uw zonnepanelen haalt.

Wat verandert er bij een overstap naar zonnepanelen?

Eigenlijk helemaal niets. In het dagelijks leven merkt u geen enkel verschil, alles gaat automatisch. Wanneer de zonnepanelen meer stroom opwekken dan u op dat moment gebruikt wordt deze extra zonne-energie teruggeleverd aan het net. Hierdoor loopt uw teller terug. En wanneer uw zonnepanelen niet genoeg opleveren om aan de stroombehoefte in uw huis te voldoen vult het net het verschil automatisch aan, zodat u nooit met geen- of te weinig stroom komt te zitten. Klinkt simpel toch? En dat is het ook.

Dus voor iedereen in Nederland, maar zeker voor inwoners van Putten, is het een must om naar de mogelijkheden van uw dak te kijken. Goede leveranciers en installateurs van zonnepanelen doen dit geheel gratis en vrijblijvend. Daarnaast kunt u, ook gratis en vrijblijvend, een berekening aanvragen welke de opbrengst van zonnepanelen op uw dak van tevoren laat zien. Deze berekening voor zonnepanelen neemt ook het financiele aspect mee, en laat precies zien hoe lang het duurt voor u de investering in zonnepanelen terug heeft verdiend. Vaak is dit na 6 jaar al, en met 25 jaar garantie zit u dus helemaal gebakken!

Gratis een advies en berekening op maat ontvangen? Kijk dan eens bij Zonvoornop.

About the Author

Zonvoornop is ontstaan vanuit de gedachte dat zonne-energie betaalbaar moet worden voor iedereen.We zijn een jong gezin in Amersfoort-Vathorst en wilden graag onafhankelijk zijn van grote energie maatschappijen.

Rate this Article
Leave a Comment
Author Thumbnail
I Agree:
Comment 
Pictures
Author: Zon Voornop

Zon Voornop

Member since: Sep 03, 2015
Published articles: 9

Related Articles